Autor: Indrek Kald • 22. jaanuar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Idufirma Fututec laieneb Skandinaaviasse

Kinnisvaraobjektide haldussüsteemi pakkuv idufirma Fututec plaanib laieneda tänavu esimesele välisturule Skandinaavias.

Ühtlasi loodab Fututec jätkata kiiret kasvu Eestis ja leida uusi kliente. Ettevõtte peamised kliendid on suuremad kaubanduskeskused, hotellid, tootmisettevõtted ja kinnisvara haldavad firmad.

Fututeci loodud kinnisvaraobjektide haldussüsteem on alates selle käivitamisest töövahendina kasutuses nii era- kui avalikus sektoris. Selle aasta alguses võttis infosüsteemi ning lisaks spetsiaalselt neile tehtud erilahenduse kasutusele Viru Keskus.

Fututeci juhatuse liikme Olari Miiteri sõnul oli süsteemi väljatöötamine ja rakendamine Viru Keskuses ambitsioonikas projekt. "Paigaldasime keskusele lühikese ajaga kolm tarkvaramoodulit (juhendite visualiseeritud andmebaas, haldus- ning turundusstatistika moodulid). Uute moodulite eesmärk oli muua haldusprotsessid efektiivsemaks ja kiirendada Viru Keskuse süsteemide, juhendite ning müügiandmete kättesaamist," kommenteeris ta pressiteates.

Juhendite visualiseeritud andmebaas võimaldab koguda kõik ettevõtte toimimiseks olulised tegevus-, turva- ja teised juhendid ühte andmebaasi, siduda need asukohapõhise infoga, visualiseerida ning muuta leitavaks süsteemi sisseehitatud otsingu abil. Juhendeid saab lihtsalt lisada või muuta. Soovi korral saab süsteemiga siduda ka reaalajas laekuvad andmed.

Haldusmoodul automatiseerib halduse ja hoolduse infovahetuse klientide ja hankijate vahel ning võimaldab koguda ajalugu. Turundusstatistika moodulis kogutakse statistilisi näitajaid, mis võimaldavad teha erinevaid analüüse.

2010. aastal loodud Fututec on Tehnopoli Startup Inkubaatori liige.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755