Autor: Raido Neemre • 26. jaanuar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Branson: maailmas saab olema globaalne valuuta

Sir Richard Branson ütleb, et saab olema globaalne valuuta, olgu see siis Bitcoin või midagi muud, mis võtab üle Jamie Dimoni ja teised pangad.

Miljardärist ettevõtja andis  täna, päev pärast JPMorgani tegevjuhi Dimoni ja riigikassa sekretäri Jack Lew skeptilisi mõtteavaldusi digitaalse valuuta osas, Maailma Majandusfoorumil CNBCle intervjuu.

“Idee on väga põnev. Ma arvan, et mõte sellest, et on olemas globaalne valuuta, mida ei pea teiste valuutade vastu vahetama ja raha selle peale raiskama, on imetlusväärne. Kes iganes on Bitcoini taga, on suurepärane,” sõnas Virgin Groupi asutaja CNBCle.

Branson on ka ise Bitcoini investeerinud. Eelmise aasta novembris ütles Brandson CNBCle, et Virgin Galactic aktsepteerib Bitcoine makseviisina. Ühe koha maksumus kosmosesõidukis on 250 000 dollarit. Tänaseks on müüdud 6-7 piletit Bitcoinide eest.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755