30. jaanuar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Microsoft keskendub juhi otsinguil insaiderile

Anonüümsete allikate sõnul on Microsofti komitee keskendunud uue tegevjuhi otsimisel pikaaegsele töötajale Satya Nadellale, kirjutab MarketWatch.

Kuigi tehnosauruse nõukogu võib endiselt otsustada tuua uus tegevjuht sisse väljast, siis praegusel ajahetkel on Nadella kõige tõenäolisem sisemine kandidaat. Nadella on töötanud Microsoftis alates 1992. aastast ning juhib praegu firma pilve- ja äriharu.

Microsoft on otsinud uut tegevjuhti juba ligi kuus kuud pärast sega, kui praegune tegevjuht Steve Ballmer teatas enda tagasiastumisest aasta jooksul läinud augustis.

Seni on Microsofti uueks tegevjuhiks pakutud mitmeid suuri nimesid nagu Fordi juht Alan Mulally, endine Hewlett-Packardi ja praegune Oracle'i president Mark Hurd ning Nokia mobiiltelefonide üksuse juht Stephen Elop.

Autor: Fredy-Edwin Esse, California

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755