4. veebruar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ÄP: Laid võib TeliaSoneras teenida aastas 600 000 eurot

Täna teatas Elion, et nende kauane juht Valdur Laid, kes viimased kaks aastat on juhtinud Soomes Elioni lairibaüksust, asub juhtima kogu Telia Sonera Soome organisatsiooni.

TeliaSonera viimase aastaraamatu andmetel oli telekomifirma juhi Lars Nybergi ja asepresidendi Per-Arne Blomquisti töötasu koos pensioniplaanidega vastavalt 22,7 mln Rootsi krooni ja 9,6 mln Rootsi krooni. Grupi ülejäänud kaheksa juhatuse liiget teenisid 2012. aastal kõikide lisatuludega kokku 44,7 mln Rootsi krooni ehk keskmiselt 5,5 mln Rootsi krooni (620 000 eurot) inimese kohta.

Nende hulka kuulus ka Valdur Laidi eelkäija Robert Andresson.

Sonera pakub interneti-, kõneside- ja televisiooniteenuseid Soome eratarbijatele, ettevõtetele ja avalikele organisatsioonidele. Ettevõttes töötab 3500 inimest, 2013. aasta lõpu seisuga oli Soneral 4,5 miljonit klienti. Sonera kuulub Telia Sonera gruppi, mis tegutseb Põhjamaades ja Baltikumis, Euraasia arenevatel turgudel (sh Venemaal ja Türgis) ning Hispaanias.

Autor: Ave Lepik, aripaev .ee

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755