Autor: Alyona Stadnik • 4. veebruar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Facebook sai 10aastaseks

Täna kümme aastat tagasi asutati Harvardi Ülikooli ühiselamus Facebook. Businessweekile antud intervjuus räägib Facebooki asutajaid Mark Zuckerberg oma selle aasta eesmärgist.

Tänavu on Zuckerbergi eesmärk kirjutada iga päev vähemalt üks tänukiri. „See on minu jaoks oluline, sest olen tõesti kriitiline inimene;“ ütleb Zuckerberg. „Tahan asju paremaks teha, meeskonda ja meie loodud teenust paremaks muuta.“

Ta lisab, et kui vaadata ümberringi, on palju asju, mida nad teevad hästi. „Selle eest ongi oluline olla tänulik,“ märgib Zuckerberg.

Zuckerbergi eelmise aasta lubadus oli kohtuda iga päev uute inimestega.

Zuckerbergil on, mille üle tänulik olla. Sotsiaalvõrgustik Facebookil on kogu maailmas 1,23 miljardit kasutajat ning ettevõtte väärtus on 135 miljardit dollarit.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755