Autor: Ave Lepik • 6. veebruar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti ja India sõlmisid IT-koostööleppe

Majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts kohtus täna Delhis India justiits- ja IT ministri Kapil Sibaliga, kellega kirjutas alla Eesti-India IT-koostööleppele.

Leping annab mõlema riigi firmadele garantii praktiliseks IT-koostööks, teatas majandus- ja kommunikatsiooniministeerium.

Konkreetse ühistegevuse võimalusena rääkisid ministrid India riikliku pilveteenuse käivitamisest, millega seoses Eesti firmadel avaneb võimalus oma toodete ja teenuste pakkumiseks avaliku ja erasektori koostööprojektides.

India minister käis Eestis 2011. aasta sügisel ametlikul visiidil. E-riigi Akadeemias on tänaseks täienduskoolitustel osalenud umbes 150 India keskvalitsuse ja osariigi tasandi e-valitsuse inimest.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755