Autor: Rainer Saad • 6. veebruar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nõrkus Euroopas mõjutas Vodafone’i käivet

Üks maailma suurimaid telekomifirmasid Vodafone teatas käibe 3,6protsendilisest langusest ning ettevõte peab jätkuvalt Euroopa majandusolukorda keeruliseks.

Vodafone’i majandusaasta kolmanda kvartali käive langes võrreldes 2012. aastaga 3,6% 10,98 miljardi naelsterlingini. Tulemus oli siiski tugevam analüütikute prognoositud 10,86 miljardist naelast. Käive Euroopas langes sama ajaga 9,6%.

„Euroopas on jätkuvalt keerulised olud ning me üritame vähendada negatiivset mõju läbi tegevusmudeli ja kuluefektiivsuse täiustamise,” ütles Vodafone’’i juht Vittorio Colao.

Vodafone on liitujate arvu poolest China Mobile’i järel maailma suuruselt teine mobiilioperaator.

Vodafone teatas, et prognoosib majandusaasta tegevuskasumiks 5 miljardit naela. Kolmanda kvartali tegevuskasumit Vodafone ei avalikustanud.

 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755