Autor: Romet Kreek • 10. veebruar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Apple’i aktsia võiks maksta 1245 dollarit

Barronsi blogi vahendab Carl Icahni säutsumisi Twitteris, kus ta teatas, et arvestades samu suhtarvunäite, mis on Google’il, peaks Apple’i aktsia hind olema 1245 dollarit.

Aktivistinvestor Carl Icahn püüab sundida Apple’it ostma 50 miljardi dollari eest oma aktsiaid. Investorid peaksid selle ettepaneku maha hääletama, teatas Institutional Shareholder Services. Ka Apple soovitab hääletada Icahni ettepaneku vastu.

Icahn teatas jaanuaris, et suurendas osalust Apple’is 500 miljoni dollari võrra 3,6 miljardile.

Miljardär Icahn ütles detsembris, et püüab sundida Apple’it hääletusega ostma rohkem aktsiaid tagasi. 28. detsembri seisuga oli Apple´il 159 miljardit dollarit raha ja turustavaid väärtpabereid.

iPhone’i tootja on ostnud pärast 28. jaanuari, kui avaldati kvartalitulemused, oma aktsiad tagasi 14 miljardi dollari eest. Viimase 12 kuuga on kompanii ostnud tagasi üle 40 miljardi dollari eest oma aktsiaid.

Icahn säutsus ka, et Apple'i juht kinnitas mitmuses, et tänavu tuuakse uutes kategooriates välja tooteid. Wall Street ei kuula seda ikka veel.

Jätka tagasioste, Tim! soovitas ta säutsudes Apple'i juhile. Sul on veel 145 miljardit dollarit raha.

Apple'i aktsia maksis reedel börsi sulgemise ajal 519,68 dollarit.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755