Autor: Kadrin Karner • 12. veebruar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

PayPal laseb Eestis teha väljamakseid kodupanka

Veebipõhiste makseteenuste pakkuja PayPal käivitas Eestis uue väljamaksete teenuse, mis võimaldab kasutajail kanda PayPali kontolt raha oma kohalikule pangakontole.

Tänu uuele teenusele saavad Eesti ettevõtjad ja eraisikud sooritada maksetehinguid enam kui 143 miljoni PayPali aktiivse kasutajaga ning kiire ligipääsu laekunud rahale, teatas ettevõte.

Varasemalt said Eesti ettevõtjaist ning eraisikuist kasutajad teha väljamakseid PayPali kontolt USA panka või Visa krediitkaardile. Väljamaksete võimaldamine kodupanga kontole on veebikaupmeestele ning veebis ostlejatele märksa mugavam ning säästlikum lahendus. Teenus on tasuta.

"Meil on suur rõõm käivitada uus PayPali väljamaksete teenus Eesti turul. Väljamaksete võimaldamine kohalikku panka annab kasutajatele rohkem vabadust ning põhjuseid, miks just PayPaliga üle maailma tehinguid sooritada," ütles PayPali Kesk- ja Ida-Euroopa regiooni äriarendusjuht Ganna Yevtushenko.

Kohaliku väljamakseteenuse puudumine on tema sõnul hoidnud kaupmehi tagasi PayPali pakkumisel maksevõimalusena oma kohalikele ja rahvusvahelistele klientidele.

PayPal pakub võimalust raha edastamiseks, jagamata sealjuures kasutaja finantsandmeid. Keskkonnas saab sooritada makseid, kasutades maksekontot, pangakontosid ja krediitkaarte. PayPal pakub globaalset kauplemiskeskkonda üle 143 miljonile aktiivsele kasutajale 193 riigi turul ja 26 maailma valuutaga. Iga päev tehakse PayPali keskkonnas enam kui üheksa miljonit makset.

Ettevõte vahendas mullu mobiilseid makseid 27 miljardi dollari väärtuses. PayPal on Nasdaqi börsifirma eBay ettevõte, moodustades mullu 41% eBay kogukäibest.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755