12. veebruar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viru Keskus viis halduse uuele pilvetehnoloogiale

Eesti iduettevõtte Fututec OÜ väljatöötatud kinnisvaraobjektide haldussüsteem on töövahendina kasutust leidnud nii era- kui ka avalikus sektoris.

Selle aasta algusest on Fututeci infosüsteemi ning lisaks spetsiaalselt sellele kliendile teostatud erilahenduse võtnud kasutusele Eesti kõrgeima külastatavusega kaubanduskeskus – Viru Keskus.

Fututeci juhatuse liikme Olari Miiteri sõnul oli süsteemi välja töötamine ja rakendamine Viru Keskuses ambitsioonikas projekt. “Paigaldasime Viru Keskusele lühikese ajaga kolm tarkvaramoodulit. Süsteemi rakendamise eesmärk oli suurendada haldusprotsesside efektiivsust ja kiirendada olulise info kättesaamist Viru Keskuse süsteemide, juhendite ning müügiandmete osas,” kommenteeris Miiter.

Juhendid kiiresti leitavad

Juhendite visualiseeritud andmebaas võimaldab koguda kõik ettevõtte toimimiseks olulised tegevus-, turva- ja teised juhendid ühte andmebaasi, siduda need asukohapõhise infoga, visualiseerida ning muuta kiiresti leitavaks süsteemi sisseehitatud otsingu abil. Juhendeid saab lihtsalt lisada või muuta, mis tagab alati uusima info kättesaadavuse. Soovi korral saab süsteemiga siduda ka reaalajas laekuvad andmed. Haldusmoodul automatiseerib halduse ja hoolduse infovahetuse klientide ja hankijate vahel ning võimaldab koguda iga seadme kohta tegevuspõhist ajalugu. Turundusstatistika moodulis kogutakse statistilisi näitajaid, mis võimaldavad teostada erinevaid analüüse.

Fututec OÜ arendab pilvetehnoloogial põhinevaid kinnisvaraobjektide hooldus- ja haldusjuhtimise tarkvaraplatvorme äri- ja avaliku sektori ettevõtetele, juba sel aastal on eesmärgiks laieneda esimesele välisturule Skandinaavias. Ettevõte on Tehnopoli Startup Inkubaatori liige.

Autor: Äripäev ., Maarit Eerme

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755