Autor: Maarit Eerme • 26. veebruar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tele2 avab Foorumi keskuses kahekorruselise brändiesinduse

Tele2 kolib märtsiks Viru Keskusest välja ja avab üle tee Foorumi keskuses kahel korrusel 120-ruutmeetrise brändiesinduse.

Tele2 Eesti jaevõrgu juhi Sirje Likki sõnul tuleb poe esimesele korrusele suurima mudelivalikuga teenindussaal ning teisele korrusele esmakordselt tehniline tugi, kus inimesed saavad oma telefoni või tahvelarvutiga nõu ja abi.

“Uue poe aknad ja sissepääs on Narva maantee ääres väga nähtavas kohas ning ka rendihind tuleb senisest märksa soodsam, millega hoiame klientide raha kokku,” ütles Likk.

Uus Foorumi esindus asub praeguse Salamander kingapoe asemel ning selles hakatakse pakkuma ligi 100 erinevat tehnikaseadet ning suurt valikut lisavarustust. Brändiesindus avatakse märtsi keskpaigaks.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755