Autor: Ken Rohelaan • 3. märts 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Google osaleb TTÜ karjäärimessil 

Google tutvustab homme kell 10.00 Tallinna Tehnikaülikoolis töö- ja praktikavõimalusi, teatas tudengiorganisatsioon BEST-Estonia.

Google'i ülikoolide programmi spetsialisti Monika Mankiewiczi teatel tuleb ettevõte Tallinna Tehnikaülikooli rääkima töötamisest Google’is, firma kultuurist ning karjäärivõimalustest.

“Google’i personal lahendab iga päev keerukaid probleeme just selleks, et viia ellu peamist missiooni, milleks on kogu maailma informatsiooni organiseerimine ja kasutajatele universaalselt kättesaadavaks muutmine. Räägime Google’st nii seest kui ka väljaspoolt,” lisas meediastrateeg Didzis Vilcans, kes tuleb kohale Google EMEA peakorterist Dublinist.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755