Buffett: Ärge müüge aktsiaid, parem vältige bitcoini

Kultusinvestor Warren Buffett istus maha CNBCga ning jagas oma arvamust Ukrainas toimuva üle ning üritas bitcoini mulli paari auku sisse torkida.

Omaha oraakli sõnul ootab ta aktsiate ja dividendi jätkuvat kasvu ka sel aastal ning USA majandus jätkab samuti tema hinnangul kasvamist. Buffett hoiatas investoreid, et nad ei müüks esmase reaktsioonina aktsiaid Ukrainas toimuva üle või Hiina majanduskasvu mure tõttu.

Küsimusele, kas hirmud Ukrainas toimuva üle on õigustatud, vastas Buffett: "Ma ei tea, kas need turu mõistes on õigustatud. Ma ei müünud eile oma farmi seetõttu. Ma ei müünud oma kinnisvara New Yorgis. Miks ma siis peaks müüma oma ärisid?"

Lisaks soovitas Buffett investoritel bitcoinist eemale hoida. Krüptovaluuta on efektiivne moodus raha üle kanda, kuid samamoodi on ka pabertšekk, ütles vanahärra.

"Kas tšekid on väga kallid? Või rahaülekanded? Ülekannetega saab liigutada raha väga hästi. Ma loodan, et bitcoinist saab selle efektiivsem variant. Seda raha saab taastoota mitmel erineval viisil ning minu hinnangul on see vaid nali, et sel on ülisuur loomulik väärtus," ütles Buffett.

Osale arutelus

  • Fredy-Edwin Esse, California

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara