Autor: Kadri Põlendik • 28. märts 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

FT tunnustas TransferWise'i

Äripäeva aasta ärimeeste loodud idufirma TransferWise pälvis majanduslehe Financial Times ja tööstusettevõtte ArcelorMittal koostöös välja antava preemia julge äriajamise eest.

Üks TransferWise'i asutajaid Kristo Käärmann võttis möödunud nädalal Londonis vastu FT ArcelorMittal Boldness in Business (otsetõlkes 'julgus äris') auhinna väikeettevõtte kategoorias.

"FT auhind läheb kõige julgemale - TransferWise'i kasutajale, kes usaldab moodsat, murrab end pankadest vabaks ja säästab taibukusega suuri summasid," ütles Käärmann.

Võitjad valis kaheksast eksperdist koosnev žürii, kuhu kuulusid ka Financial Timesi toimetaja Lionel Barber ja ArcelorMittali juhatuse esimees Lakshmi Mittal. Valik, keda premeerida, põhines nimekirjal, mille koostasid FT toimetuste juhid ja vanemajakirjanikud.

Auhindu jagati kuues erinevas kategoorias ja kuuendat korda. Varem on julge ettevõtluse preemia saanud näiteks Apple, Twitter, Google ja Groupon.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755