Autor: Juhan Lang • 2. aprill 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

iPhone 6 ekraanide tootmine algab mais

Reutersi teatel alustatakse sügisel ilmavalgust nägeva uue iPhone 6 ekraanide masstootmisega juba mais. Et 5,5tollise versiooni tootmine võib edasi lükkuda, alustatakse esmalt 4,7tolliste ekraanidega.

Japan Display, Sharp Corp ja Lõuna Korea LG Display on allikate teatel valmis ekraane valmistama. Nii tarnijate esindajad kui Apple keeldusid kommenteerimast. Uue telefoni mõlemad ekraanid on suuremad iPhone 5Si ja 5C mudelite neljatollisest ekraanist. Suuremad telefonid aitavad mõistagi püüda rivaale nagu Samsung.

Apple'i aktsia hind on alates 2012. aasta novembrist jäänud alla 600 dollari piiri osalt just nutitelefonide turu küllastumise tõttu ning kaheldakse nende võimes püsida innovatsiooni liidrite seas.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755