2. aprill 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Net Group laienes Soome

Net Group asutas äsja Soomes oma tütarfirma Net Group Nordic Oy, et pakkuda tarkvaralahendusi Soome energeetika-, vee- ja kommunaalettevõtetele, teatas Net Group.

Net Group OÜ juhatuse esimees Priit Kongo ütles, et viis aastat tagasi alustas Net Group aktiivset tarkvaralahenduste pakkumist Soome energeetikaettevõtetele.

"Selle aja jooksul on saavutatud klientide hulgas tuntus ja saadud häid kontakte. Net Group Nordic Oy müügijuhina alustas Heli Siponen, kellel on üle 20aastane kogemus energeetikaettevõtete kliendihalduslahenduste müügis ja juurutuses," kommenteeris Kongo.

Net Group Nordic Oy tehnikadirektoriks sai Mikko Ruokojoki, kes on juhtinud üle 10 aasta jooksul elektrooniliste kanalite juurutus- ning arendusprojekte. Net Group teeb Soomes koostööd teiste oma ala ekspertidega nagu Enease, Seam-Group jt.

Net Group on Eesti juhtiv äritarkvaralahendusi pakkuv ettevõte, kelle portfellis on lahendusi energeetika-, kaubandus- ja telekomiettevõtetele.

Autor: Ave Lepik, aripaev .ee

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755