Autor: Indrek Kald • 11. aprill 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viimsis avatakse nelja saaliga kino

Viimsi spaa juures avatakse mai lõpus nelja saaliga kinokompleks, mis on osa loodavast meelelahutus- ja vabaajakeskusest.

Viimsi spaa tegevjuhi Andres Tiigi sõnul meeldib klientidele üha rohkem investeerida oma vaba aja tegevustesse. "See andis meile julguse laiendada Viimsi Spa vabaajakeskuse teenuste valikut, et luua unikaalne ja multifunktsionaalne keskus," märkis ta pressiteates.

Mais avatav kino on üks osa rajatavast avastamis- ja mängukeskusest, mis on ühendatud meelelahutus-, vabaaja- ning spaa- ja veemaailmaga. Lisaks 3D saalile varustatakse üks saal 5D-tehnoloogiaga, mis lisab ekraanil olevale 3D-pildile tunnetuslikke eriefekte: eri suundades liikuvad istmed, vibratsioon, veepritsmed jms.

"Viimsi kino hakkab näitama sama filmivalikut nagu Tallinna kesklinna kinod, kuid siin saavad külastajad parkida 350kohalises tasuta parklas, mis teeb kinoskäigu kokkuvõttes soodsamaks," sõnas Tiik. Saalides saab korraldada kontserte, teatrietendusi ja konverentse.

Üle 5000 ruutmeetri suuruse vabaajakeskuse koguinvesteeringuks on üheksa miljonit eurot. Uusi töökohti lisandub 50.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755