15. aprill 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Motorola Solutions müüs haru 3,45 mld eest

Aktsionärid pole täna tervitanud Motorola Solutionsi otsust müüa maha üks oma äriharudest ja saatsid aktsia selgelt punasesse.

Motorola Solutions teatas täna, et nõustus müüma ära firma äriklientide haru Zebra Technologies Corp-ile, vahendab MarketWatch. Zebra tasub tehingu eest täielikult raha väljamakse teel.

Motorola sõnul viiakse tehing lõpule eeldatavasti veel enne selle aasta lõppu ning märkis, et firma säilitab enda iDEN infrastruktuuri äriharu.

Motorola Solutionsi aktsia on tänasega kaotanud 1,3%, makstes 62,99 dollarit. Aasta algusest on aktsia kaotanud 6,7%.

Motorola jagunes 2011. aasta alguses kaheks eraldiseisvaks ettevõtteks ning tavaklientidele tuntud telefone hakkas valmistama Motorola Mobility, mille sama aasta augustis ostis ära Google. Selle aasta jaanuaris teatas Google, et müüb Motorola Mobilty ära hiinlaste Lenovole.

Autor: Fredy-Edwin Esse, California

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755