Autor: Indrek Kald • 16. aprill 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tele2 leidis uue juhatuse liikme firma seest

Pärast Tele2 Eesti pikaajalise finantsjuhi Argo Virkebau saamist ettevõtte tegevdirektoriks nimetati uueks juhatuse liikmeks ja finantsjuhiks Kristina Toms.

Virkebau sõnul toimus konkurss uue tippjuhi leidmiseks grupi sees ja finaali jõudis neli inimest eri riikidest. "Tomsi kasuks rääkis selge visioon ettevõtte tulevikust, valdkonna tundmine ning tugev rahvusvaheline kogemus," ütles ta.

"Telekomiturul on suurte muutuste aeg ja Kristina teab, kust kokku hoida ja millesse investeerida, et turuosa ja finantstulemusi tõsta," lisas Virkebau pressiteates.

Kristina Toms töötas seni Tele2 Eesti kontrollerina. Eelnevalt on ta töötanud analüütiku ja finantsjuhina erinevates rahvusvahelistes ettevõtetes ning ka AIESECi presidendina. Toms lõpetab EBSis rahvusvahelise ärijuhtimise magistriõpet.

Tele2 pakub mobiil- ja andmesideteenuseid nii era- kui äriklientidele, keda on Eestis üle 500 000. Rahvusvahelisel Tele2 grupil on 15 miljonit klienti kümnes riigis. Tele2 on noteeritud Stockholmi börsil.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755