Levirast lahkus pilveteenuste müügidirektor

Levira pilveteenuste valdkonna müüki juhtinud Kristjan Kolde teatas reedel, et lahkub ettevõttest ning alustab iduettevõtlusega. Tema tööülesanded Leviras võtab üle Tõnis Kulm.

"Olen otsustanud keskenduda meditsiinitehnoloogia valdkonnale ning olen alustamas iduettevõtlusega tervishoiu parendamise nimel," kirjutas Kristjan Kolde Levira klientidele ja koostööpartneritele saadetud teates.

Kristjan Kolde juhtis 26.-28. aprillil toimunud Garage48 arendusnädalavahetusel mobiilirakenduse "Heartify" väljatöötamist, mis aitab parandada elukvaliteeti kroonilise südamepuudulikkusega patsientidel. Rakendus põhineb kolme võtmenäitaja andmete kogumisel ja jälgimisel - patsiendi südame löögisagedusel, vererõhul ja kehakaalul.

Varem on Kristjan Kolde töötanud IT tugiteenuseid pakkuvas ettevõttes Unity Systems müügi- ja arendusjuhina ning internetiühenduse teenust pakkuvas ettevõttes Radionet klienditeeninduse juhina. Leviras töötas Kolde vaid neli kuud.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara