Täna selguvad IKT valdkonda enim mõjutanud isikud ja firmad

Täna pealelõunal tunnustab Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liit (ITL) Eesti IKT valdkonda 2013. aastal kõige enam mõjutanud isikuid ja ettevõtteid.

„See, kuidas e-oskuste ja IKT abil on võimalik muuta maailma, et teha elu kiiremaks ja mugavamaks nii vabal ajal kui tööl sõltumata tegevusvaldkonnast, on juba täna märkimisväärne. Tulevikus kasvab tehnoloogia osakaal meie kõigi elus aga veelgi,“ rääkis IKT tähtsusest majanduselus ITL-i president Anneli Heinsoo. IKT ettevõtteid ühendava liiduna kannab ITL sotsiaalset vastutust, sõnas ta ja lisas, et liit on avatud ja valmis kõigi IKT valdkonnas tegutsevate ettevõtetega ühiste huvide nimel koostööd tegema ning tehnoloogiliselt pädeva nõuandjana soovime toeks olla ka teistele majandussektoritele. "Aasta parimate tunnustamisega liidus soovime esile tõsta neid säravaid tähti, kelle igapäevane pühendumus oma tööle, nutikas viis leida targemaid lahendusi ning koostöö teiste valdkondadega on tugevalt mõjutanud nii IKT valdkonda kui ka kogu meie riigi käekäiku,“ selgitas Heinsoo.

Auhinnad jagatakse järgmistes kategooriates: Aasta Idee, Aasta Tegija, Aasta Tegu, Aasta Läbimurdja.

ITL on info- ja kommunikatsioonitehnoloogiaga (IKT) tegelevaid ettevõtteid ja organisatsioone ühendav erialaliit, kus liikmeid on täna 79. ITL-i peamine eesmärk on soodustada IKT sektori äri Eestis, pakkuda lisandväärtust Eesti majandusele ning hõlbustada ettevõtetevahelist koostööd. Lisaks IKT-le spetsialiseerunud ettevõtetele kuuluvad liitu ka mitmed ettevõtted teistest majandusharudest, mille põhitegevus on IKT-ga oluliselt seotud. Tuntumad neist on Eesti Energia, Kühne+Nagel, Swedbank, Advokaadibüroo Raidla Lejins & Norcous jt. ITL-i kuuluvate ettevõtete käive moodustab üle 75% Eesti IKT-sektori kogukäibest

Osale arutelus

  • Kadrin Karner

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara