Autor: Indrek Kald • 23. mai 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Fleep: loodame korrata Skype'i edulugu

Meeskondliku suhtlusrakenduse loonud idufirma Fleep loodab korrata Skype'i edulugu, ütles firma kaasasutaja ja juht Henn Ruukel Äripäeva äpikonverentsil.

Tahame panna inimesi kasutama e-posti asemel Fleepi, kas meil õnnestub Skype´i saavutust järele teha, pole teada, ent me usume ja püüame, rääkis Ruukel.

"Rahvusvaheliste telefonikõnede maht oli tema sõnul languses, kui Skype sellesse ärisse tuli, ning langeb edasi. Nende sõnade hulk, mida ma räägin telefonitorusse, jääb alla nende sõnade hulgale, mida ma sisestan klaviatuuri kaudu," viitas ta muudatustele inimestevahelises suhtluses.

Fleepi asutasid novembris 2012 Skype´i endised töötajad. Tänaseks on teenus saadaval Windowsi, Maci, iPhone'i ja Androidi jaoks. Meeskonnas on 12 inimest Tallinnas ja Tartus, ettevõttel on 13 000 klienti.

Äripäeva teemaveebi ituudised.ee korraldatud tänane üritus "APP-konverents: mobiilse äri parimad praktikad" vaatleb mobiilse äri trende. Konverentsil esinevad Fraktali juht Tõnu Runnel, Taxify juht Markus Villig, Swedbanki e-kanalite juht Arno Pae, Net Group tarkvaralahenduste arhitekt Mait Poska, Mobi Labi juht Veiko Raime, Trinidad Consultingu juhatuse liige Hegle Sarapuu, Fortumo müügijuht Tarvo Topolev, Fleepi juht Henn Ruukel, Applaudi juht Joonas Trussmann.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755