Eesti firma juurutab Šveitsi ettevõttes äritarkvara

Eesti ärikonsultatsiooniettevõte McLean & Laneman juurutab Šveitsi firmas Inplastec Trading Epicor uue äritarkvara.

"Oleme väga rahul, et meil on võimalus hakata koostööd tegema Inplastec Tradinguga, aidates neid ettevõtte protsesside parendamisel. Projektis saame rakendada oma sertifitseeritud konsultantide teadmisi, pakkudes kliendile ühte innovaatilisemat lahendust hetkel turul olemasolevate ärilahenduste seast," sõnas McLean & Lanemani juht Monika Laneman.

"See on esimene Epicor ERP versioon 10 juurutus Euroopa, Aafrika ja Lähis-Ida regioonis," lisas ta pressiteates.

McLean & Laneman on konsultatsiooniettevõte, mis aitab juurutada ettevõtetel ärikriitilisi tarkvaralahendusi ja tööstusettevõtetel suurendada nende konkurentsivõimet ja ekspordipotentsiaali uuel tehnoloogial põhinevate tarkvaralahenduse abil.

Inplastec Trading pakub integreeritud lahendusi plastikkaartide tootjatele, varustades plastikkaartide tootjaid erinevate tootmismaterjalide ja -tehnoloogiatega.

Epicor Software Corporation pakub äritarkvaralahendusi tootmis-, turustus-, jaekaubandus-, meditsiini- ja teenindusettevõtetele. Epicoril on enam kui 40aastane kogemus tarkvaralahenduste tootmisel ning ettevõttel on üle 20 000 kliendi enam kui 150 riigis.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara