Autor: Kadrin Karner • 4. juuni 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Top Connect ostis Leedu konkurendi

Kolmes Balti riigis ettevõtetele telekommunikatsiooniteenuseid pakkuv Eesti firma Top Connect ostis Leedus UAB Informacijos Tiltas internetiteenuste ärisuuna, kasvatades sellega turuosa 8% võrra, teatas ettevõte.  

Top Connecti Eesti müügijuhi Kaupo Haukanõmme sõnul peab ettevõte läbirääkimisi 2014. aasta jooksul veel 2-3 konkureeriva teenusepakkuja ostmiseks Baltikumis. “Äriklientide turul on üha suurenev nõudlus pilvetehnoloogiale tuginevate andmeside- ja telefoniteenuste järele. Top Connecti eeliseks on ainsana kohalolek kolmes Balti riigis, nii et saame pakkuda rahvusvahelistele ettevõtetele tasuta sisekõnesid ja paindlikke lahendusi,” selgitas Haukanõmm.

Top Connect on telekommunikatsiooniteenuste eksportija. Lätis ja Leedus osutab Top Connect teenuseid kaubamärgi CSC Telecom all. 1995. aastal asutatud ettevõttes töötab kolmes riigis kokku 200 inimest. Aastal 2012 oli Top Connecti müügikäive 67,8 miljonit eurot ning puhaskasum 9,31 miljonit eurot.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755