Autor: Kadrin Karner • 5. juuni 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Parim IKT-alane lõputöö saab LHV-lt 3000 eurot

LHV Pank kutsub IKT-alase bakaleureusetöö kirjutajaid üles oma väärt IT Akadeemiale saatma, sest silmapaistvama töö autorile annab LHV Pank 3000-eurose stipendiumi.  

Stipendiumi summa kulutamise otsustad ise – olgu see algkapitaliks sinu uuele ettevõtlusideele, tehnoloogiavarustuse täiendamiseks, inspireerivale reisile minekuks vms, lubab LHV. Kandideerimise tähtaeg on 19. juuni 2014.

LHV Panga stipendium on mõeldud Hariduse Infotehnoloogia Sihtasutuse (HITSA) hallatava IT Akadeemia (ITA) poolt aktsepteeritud bakalaureusetaseme õppekavadel õppivatele tudengitele, ärgitamaks tudengeid kasutama oma teadmisi ja praktilisi oskusi väljaspool info- ja kommunikatsioonitehnoloogia (IKT) sektorit.

Stipendiumiga tunnustatakse IKT-alaseid bakalaureusetöid, mis aitavad kaasa Eesti majanduse arengule või finantssektori edendamisele Eestis. Tööde kirjelduste juures hinnatakse nende praktilist väärtust. Loe kandideerimise tingimustest lähemalt IT Akadeemia kodulehelt ja HITSA veebist.

IT Akadeemia on Eesti riigi, ülikoolide ja IKT sektori ettevõtete koostööprogramm valdkonna jaoks vajaliku tööjõuressursi tagamiseks ning IKT hariduse pakkumise arendamiseks Eesti- ja välistudengitele. IT Akadeemia programmi vahenditest finantseeritakse õppekvaliteedi parandamise meetmeid, makstakse tudengitele stipendiume ning viiakse läbi rahvusvahelist turundustegevust. IT Akadeemia programmi haldab Hariduse Infotehnoloogia Sihtasutus.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755