Fujitsu ja Empower sõlmisid Baltikumi puudutava koostöölepingu

Fujitsu ja Empoweri koostöölepingu eesmärk on tõsta Baltikumi Empoweri töötajate rahulolul läbi IT-teenuste standardiseerimise ja võimaldada neil senisest enam keskenduda oma põhiülesannete täitmisele. 

Empower Group on Põhjamaades ja Baltikumis tegutsev kontsern, mis pakub energeetika ja telekommunikatsiooni infrastruktuuri ehitamise valdkonnas väga mitmekesiseid  teenuseid. Eestis on Empower AS erinevate nimede all tegutsenud alates aastast 1949. Ettevõte pöörab suurt tähelepanu teenuse kvaliteedile, keskkonnale, töötervishoiule ja tööohutusele.

Fujitsu  on üks maailma juhtivatest  IT-teenuste ja –toodete pakkujatest. Eestis on Fujitsu kasvanud enam kui 250 töötajaga ettevõtteks. Fujitsu eesmärgiks on olla oma klientidele nende eesmärkide saavutamisel strateegilisteks partneriks pakkudes laia valikut innovatiivseid tarkvara-, IT infrastruktuuri ja riistvaralahendusi. Möödunud aastal moodustas teenuste eksport 70% Fujitsu Eesti aastakäibest. Fujitsu grupi ettevõtetes töötab 170 000 inimest, rohkem kui sajas riigis ning kontsernina kuulub see maailma viie juhtiva IT teenuseid pakkuva firma hulka.

Osale arutelus

  • Kadrin Karner

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Itella Estonia otsib ÄRIPROTSESSIDE ARENDUSJUHTI

Itella Estonia OÜ

17. detsember 2017

ADM Interactive otsib PHP VANEMARENDAJAT

M-Partner HR OÜ

22. detsember 2017

Arvamused

Teabevara