Autor: Kadrin Karner • 6. juuni 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Fujitsu ja Empower sõlmisid Baltikumi puudutava koostöölepingu

Fujitsu ja Empoweri koostöölepingu eesmärk on tõsta Baltikumi Empoweri töötajate rahulolul läbi IT-teenuste standardiseerimise ja võimaldada neil senisest enam keskenduda oma põhiülesannete täitmisele. 

Empower Group on Põhjamaades ja Baltikumis tegutsev kontsern, mis pakub energeetika ja telekommunikatsiooni infrastruktuuri ehitamise valdkonnas väga mitmekesiseid  teenuseid. Eestis on Empower AS erinevate nimede all tegutsenud alates aastast 1949. Ettevõte pöörab suurt tähelepanu teenuse kvaliteedile, keskkonnale, töötervishoiule ja tööohutusele.

Fujitsu  on üks maailma juhtivatest  IT-teenuste ja –toodete pakkujatest. Eestis on Fujitsu kasvanud enam kui 250 töötajaga ettevõtteks. Fujitsu eesmärgiks on olla oma klientidele nende eesmärkide saavutamisel strateegilisteks partneriks pakkudes laia valikut innovatiivseid tarkvara-, IT infrastruktuuri ja riistvaralahendusi. Möödunud aastal moodustas teenuste eksport 70% Fujitsu Eesti aastakäibest. Fujitsu grupi ettevõtetes töötab 170 000 inimest, rohkem kui sajas riigis ning kontsernina kuulub see maailma viie juhtiva IT teenuseid pakkuva firma hulka.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755