Autor: Kadrin Karner • 13. juuni 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Peaminister külastab täna Tallinna IKT-ettevõtteid

Peaminister Taavi Rõivas teeb täna IKT-teemalise külastuspäeva Tallinnas. Peaminister külastab Eesti e-riigi arengut suunavaid asutusi ja kohtub IKT-ettevõtete liidu esindajatega.

Päeva eesmärk on tutvuda Eesti IKT-maastiku erinevate võtmetegijate ja nende tulevikuplaanidega.

Riigi Infosüsteemide Ametis tutvub peaminister riigi infosüsteemi arendamisega ja koordineerimisega, sh küberjulgeoleku valdkonnas. Kohtumisel räägitakse ka e-riigi tulevikust.

Peaminister tutvub tänaseks aasta jagu töötanud IT-Agentuuri tegevusega (EU Agency for large-scale IT systems). Lisaks arutatakse agentuuri tegevusala laiendamise võimalusi ja Eesti valitsuse poolset tuge selleks.

Lõunasöögil Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liidu juhtkonnaga arutatakse Eesti kui IKT-alase arengukeskkonna hetkeseisu ja edendamise võimalusi.

NATO küberkaitsekeskuses tutvub peaminister keskuse senise tegevusega, arutlusel on keskuse laienemise väljavaated.

Lisaks külastab peaminister 19. juunil avatavat E-Eesti esitluskeskust Ülemistel. 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755