Autor: Kadrin Karner • 13. juuni 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ZeroTurnaround paiskas turule kolmanda toote

Tarkvararendajatele produktiivsustööriistu väljatöötav ZeroTurnaround teatas Tallinnas toimunud Java konverentsil Geekout oma toote - XRebel turuküpseks saamisest.

“Ma olen XRebeli väga põnevil pärast, sest me lahendame suurt probleemi lihtsa ja innovatiivse tootega. Esimesed kasutajad on tootesse juba armunud. Meil on olnud üle 500 betakasutaja ja tagasiside on olnud, et enamus soovib toodet juba osta,” kostis ZeroTurnaround asutaja ja tegevjuht Jevgeni Kabanov.

XRebel on ainus toode, mis lubab Java arendajatel ennetada ja lahendada probleeme arenduse faasis. “Meie rakendust on arendatud mitmete inimeste poolt üle 10 aasta ja me leidsime palju rakenduse puudujääke XRebeliga. Varem oleksime nendest probleemidest teada saanud tunduvalt hiljem aga nüüd näeme neid kohe kui nad tekivad” ütles XRebeli esimesi klient, Petri Tuomaala CTO of Elbit Oy Soomest.

“Meil on üle 35 000 JRebeli kasutaja ja me ootame sarnast kiiret kasutuselevõttu XRebelist, mis on järjekordne tööriist, mis aitab arendajatel kirjutada paremat ja kiiremat koodi," ütles ZeroTurnaroundi turundusdirektor Debbie Moynihan. Ta lisas, etXRebeli müügisoove hakati vastu võtma juba testperioodil, sest kliendid tahtsid tööriista soetada juba beta faasis.  

Uue XRebel interaktiivse Java profileerijaga arendajad leiavad ja saavad parandada:

• Ülemäära suuri HTTP sessioone ja lekkeid

• Aeglaseid ja ebavajalikke SQL päringuid

• Taustal toimuvaid erindeid

ZeroTurnaroundi XRebel Java profileerija toetab jägnevaid servereid:

• WebSphere

• WebLogic

• Tomcat

• JBoss/WildFly

• Jetty

• GlassFish

TAUST

ZeroTurnaround sai alguse 2007. aastal, kui toonases Webmedias töötanud Jevgeni Kabanov ja Toomas Römer lõid tehnoloogia, mis aitab Java arendajatel kiiremini programmeerida ning kirjutatud koodi kasutusse võtta. Ettevõtte lipulaev JRebel võimaldab koodimuutusi koheselt näha ning hoida ühel programmeerijal aastas kokku 4-6 nädalat tööaega. Kolme aasta eest alustati ka süsteemihalduritele mõeldud toote LiveRebel müüki. Juunis 2014 tõi ZeroTurnaround turule kolmanda toote XRebel. 140 töötajaga ettevõtte tuntumate klientide seas on eBay, Disney, HP, IBM, Lufthansa, Oracle ja USA Föderaalreserv.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755