Autor: Kadrin Karner • 17. juuni 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

EMT hakkab tegema koostööd Spotify'ga

EMT ja Spotify sõlmisid ekskulsiivse kokkuleppe, tänu millelele jõuab populaarne legaalse muusika striimimise teenus peatselt EMT klientideni.

Alates juulikuust on EMT klientidel võimalik liituda pakkumisega, mis võimaldab kuulata oma lemmikuid arvuti, mobiiltelefoni või tahvelarvuti vahendusel igal ajal ja igal pool. Eesti muusika- ja telekommunikatsiooniturul on nimetatud teenuse näol tegemist täiesti uudse lahendusega.

“Koostöös Spotify’ga loome EMT klientidele võimaluse kuulata maailma parimat ja suurimat muusikavalikut parima kvaliteediga,” lausus EMT erakliendidivisjoni direktor Riho Jürvetson ning lisas: “EMT hakkab pakkuma kõrgeima tasemega Spotify Premium paketti, milles on kõik enam kui 20 miljonit muusikapala ning žanri- ja meeleolupõhised Spotify playlistid saadaval parima kvaliteediga ilma vahepealsete reklaamipausideta."

Jürvetsoni sõnul on kogu maailmas igapäevase muusikatarbimise harjumus tänaseks liikunud üheselt CD-plaatidelt ja muusikakogu sisaldavatelt pleieritelt mobiilsetesse seadmetesse.  

Pakkumise täpsemad tingimused avalikustatakse juulikuus teenuse turuletulekul. Spotify’l on üle maailma 57 riigis enam kui 40 miljonit kasutajat.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755