Rõivas külastab Londonis Eesti idufirmasid

Täna õhtul Londonisse lendav peaminister Taavi Rõivas kohtub seal ka paari Eesti idufirma tegijatega.

Homme pealelõunal saab Rõivas kokku Londonis tegutsevate TransferWise'i asutajate Taavet Hinrikuse ja Kristo Käärmanniga, kes eelmisel nädalal kaasasid investoritelt, sh Richard Bransonilt 18,4 miljonit eurot. See on suurim investeering Eesti idufirmasse.

Samuti külastab Rõivas ilu- ja terviseteenuste alal veebikaubandust arendavat ettevõtet Wahanda. See on Briti idufirma, millesse eestlastest Skype'i-neliku firma ASI investeeris juba 2008. aastal.

Homme hommikul osaleb peaminister Margaret Thatcheri mälestuskonverentsil ja võtab osa julgeolekuteemalisest paneeldiskussioonist. Seejärel on Rõivasel kohtumine Suurbritannia peaministri David Cameroni ning asepeaministri Nicholas Cleggiga. Kohtumiste teemadeks on julgeolek, majandus ning juuni lõpus toimuv ELi Ülemkogu, kus kinnitatakse Euroopa Komisjoni presidendi kandidaat.

Neljapäeval sõidab peaminister Leipzigisse, kus ta kohtub Saksimaa peaministri Stanislaw Tillichiga ning avab Eesti aukonsulaadi. Reedel jõuab Rõivas Berliini, kus on kavas töölõuna Saksamaa liidukantsler Angela Merkeliga. Kohtumise teemadeks on julgeolek ja eesseisev NATO tippkohtumine, majandussuhted, idapartnerlus ning ettevalmistused ELi Ülemkoguks.

Peaminister Taavi Rõivas naaseb Eestisse reede õhtul.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara