27. juuni 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tai ärimees sai hiiglasliku rändlusarve

Tai ärimees sai oma telefonifirmalt roaming- ehk rändlusteenuse eest ehmatava 14 miljoni baatise (317 000 eurot) arve, vahendab Bangkok Post.

Mees esitas seepeale kaebuse riiklikule telekommunikatsioonikomisjonile. Selgus, et hiigelarve saadeti talle selle eest, et ta oli kuu aega välismaal viibides nutitelefoniga pidevalt andmesideteenust kasutanud. Ärimehe sõnul aga käitus ta telefon reisi ajal kummaliselt ning ta pidi seda üha taaskäivitama.

Komisjoni hinnangul võiski kokkujooksnud tehnikavidin olla kosmilise arve põhjustaja. Samas nenditi, et vaatamata viperustele on arve ikkagi ebaõiglaselt suur ning ettevõte peab selle üle vaatama.

Autor: Ave Lepik, aripaev .ee

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755