Professor: 3D pildid aitaks matemaatika riigieksamit paremini teha

Tartu ülikooli haridus-uuenduskeskusesse hangitud 3D-skannerid võimaldavad teha inimesest nii head ruumilist pilti, mida saab ka ruumiliselt välja trükkida. Professor Margus Pedaste sõnul aitaksid just 3D-pildid tulevikus näiteks matemaatika riigieksameid paremini teha.

Selle kevade matemaatika riigieksamite või põhikooli lõpueksamite põhjal oli näha, et üks keerulisemaid oli õpilastele probleemülesanded kolmemõõtmeliste objektidega, vahendas uudised.err.ee "Aktuaalset kaamert". 3D-maailm, kas arvutis või reaalses elus, on see, mis aitaks meil paremini aru saada igapäeva elulistest probleemidest.

Osale arutelus

  • Kadrin Karner

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara