1. juuli 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hili Ventures IT-grupp omandas Poola suurima Apple'i edasimüüja

Malta ettevõtte Hili Ventures tütarfirma PTL International ostis Poola suurima Apple toodete edasimüüja SAD.

1991. aastal asutatud SAD hoiab täna Poola turul Apple Premium edasimüüja, Apple volitatud koolituskeskuse ja Apple volitatud teenuseosutaja võtmepositsioone. Ettevõtte pressiteate kohaselt hõlmab tehing ka SAD Corporate üksust, SAD B2B haru, mis on üks suurimaid Apple ärilahenduste pakkujaid Poolas.

PTL International ehk Hili Ventures'i tehnoloogia-üksus tegeleb logistika, inseneritöö ja IT-ga ning teeb koostööd McDonald's ja Apple'iga.

SAD opereerib iSpot kaubamärgi all kahekümne ühe poega võrgustikku, mille poed asuvad suurimates kaubanduskeskustes erinevates Poola linnades. SAD opereerib ka ulatuslikku e-poodi.

SAD Corporate osutab tarne- ja integratsioonilahendusi, tehnilist abi ja väljaõpet äriettevõtetest, kohalikest omavalitsustest ja eraisikutest klientidele.

SAD peakontor ja laod asuvad Varssavis ning ettevõttes töötab ühtekokku ligi 250 inimest.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755