1. juuli 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lugejad: teletorn jäägu riigile

Ituudised.ee küsitlusele vastanutest toetab enamus (81 häält ehk 86%) riigile kontrolli jätmist teletorni kasutamise üle.

Lõviosa vastanuid (48 häält ehk 52%) oli 1. juuli seisuga seisukohal, et kontroll teletorni kasutamise üle võiks jääda riigile küll, sest riik saaks paremini tagada teletorni säilimise, toimimise turismiobjektina ning juurdepääsu avalikkusele.

Teisele kohale (33 häält ehk 35%) jäi arvamus, et kontroll teletorni üle peab kindlasti jääma riigile, sest teletorn on julgeoleku seisukohast tähtis objekt.

Vaid 12 häält ehk 13% vastanutest arvas, et kontroll teletorni üle ei peaks jääma riigile, sest riik ei pea tegutsema kiiresti muutuva tehnoloogiaga turul.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755