4. juuli 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Taavi Kotka valiti Euroopa aasta CIO-ks

Eile ja täna Luksemburgis toimuval ICT Spring Europe 2014 konverentsil valiti majandusministeeriumi IT-asekantsler Taavi Kotka Euroopa aasta CIO-ks.

Taavi Kotka pälvis tunnustuse üleilmse mõõtmega strateegiate ja projektide elluviimise eest, samuti tehniliste valikute ja juhtimisoskuse eest, öeldakse konverentsi Facebooki seinal.

Ligi 3200 osalejaga konverentsi pidulikul galal tunnustust vastu võtnud Taavi Kotka kommenteeris uudist Facebookis järgmiselt: "Ma nüüd kohe ei oskagi midagi öelda. See on Eesti IKT auhind, mitte minu oma."

Inglisekeelne ametinimetus CIO (ingl.k Chief Information Officer) on Wikipedia andmetel organisatsiooni infotehnoloogia strateegiate ja nende elluviimise eest vastutav juhatuse liige. Taavi Kotka visiitkaardil on tema ametinimetuseks "Government CIO" (valitsuse CIO).

Euroopa aasta CIO auhinda välja andnud sajaliikmeline žürii koosnes Euroopa CIO-dest, IKT sektorit kajastavatest ajakirjanikest ja blogijatest, IKT sektori turundusjuhtidest ja akadeemilisest ringkonnast. Hääletusprotsess toimus turvaliste elektrooniliste kanalite kaudu.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755