Vaata Maailma korraldab lastele IT-laagri

Vaata Maailma sihtasutus korraldab augustis Käärikul IT-alase NutiLaagri 9-14aastastele lastele, kellele õpetatakse robootikat ning tutvustatakse programmeerimist.

Sihtasutuse juhataja Kristi Kivilo sõnul tutvustatakse laagris erinevaid info- ja kommunikatsioonitehnoloogia võimalusi, vahendas Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liit pressiteates. Osalejad saavad asjatundjate juhendamisel õppida robootikat ning tutvuda programmeerimise valdkonnaga. Rõhku pannakse lisaks suhtlemis- ja eneseväljendusoskuste arendamisele ka sportimisele ja lustimisele.

Microsofti Balti regiooni juhi Rain Laane sõnul annab laager noortele suurepärase võimaluse piiluda IT-maailma telgitagustesse, proovida põnevaid seadmeid või õppida näiteks ise äppi tegema.

Projekt on osa Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liidu (ITL) IKT valdkonna ja e-oskuste olulisuse populariseerimise projektist “Kõik on IT” ning tegevuste elluviimist toetab IKTP programmi kaudu Euroopa Regionaalarengu Fond. NutiLaagri läbiviimist korraldab Vaata Maailma SA koostöös MTÜ Robootikaga, suursponsor on Microsoft.

Osale arutelus

  • aripaev.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara