Autorid: aripaev.ee reklaamtekst, Allikas: www.aripaev.ee • 4. juuli 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaata Maailma korraldab lastele IT-laagri

Vaata Maailma sihtasutus korraldab augustis Käärikul IT-alase NutiLaagri 9-14aastastele lastele, kellele õpetatakse robootikat ning tutvustatakse programmeerimist.

Sihtasutuse juhataja Kristi Kivilo sõnul tutvustatakse laagris erinevaid info- ja kommunikatsioonitehnoloogia võimalusi, vahendas Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liit pressiteates. Osalejad saavad asjatundjate juhendamisel õppida robootikat ning tutvuda programmeerimise valdkonnaga. Rõhku pannakse lisaks suhtlemis- ja eneseväljendusoskuste arendamisele ka sportimisele ja lustimisele.

Microsofti Balti regiooni juhi Rain Laane sõnul annab laager noortele suurepärase võimaluse piiluda IT-maailma telgitagustesse, proovida põnevaid seadmeid või õppida näiteks ise äppi tegema.

Projekt on osa Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liidu (ITL) IKT valdkonna ja e-oskuste olulisuse populariseerimise projektist “Kõik on IT” ning tegevuste elluviimist toetab IKTP programmi kaudu Euroopa Regionaalarengu Fond. NutiLaagri läbiviimist korraldab Vaata Maailma SA koostöös MTÜ Robootikaga, suursponsor on Microsoft.

Autor: aripaev.ee

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755