Funtikov valiti Põhja-Euroopa viie lootustandvaima noore liidri sekka

Ettevõtlusajakiri Nordic Business Report reastas Põhja-Euroopa 30 lootustandvaimat alla 30-aastast noort liidrit, kelle hulka kuulus ka kolm eestlast.

“30 alla 30” pingerea esikoha pälvis Venemaa sotsiaalvõrgustiku VKontakte looja Pavel Durov, kes praegu loob uut mobiil-suhtlusplatvormi Telegram Messenger. Esimene eestlane pingereas on Creative Mobile’i asutaja Vladimir Funtikov, keda tunnustati kõrge viienda positsiooniga. Kokku mahtus eestlasi pingeritta kolm. Haridus- ja teadusminister Jevgeni Ossinovski asetseb 8. kohal ning sumomaadleja ja ettevõtja Kaido Höövelson 30. kohal.

“Pingerea koostamisel võtsime arvesse seni saavutatud tulemusi, ärilist mõtlemist, originaalsust, ideede praktilisust ja mõju, rahvusvahelist perspektiivi ning vastutustundlikkust oma tegudes”, selgitas ajakirja peatoimetaja Hans-Peter Siefen.

Pingerea pani kokku 21-liikmeline þürii üheksast riigist - Soome, Rootsi, Norra, Taani, Island, Eesti, Läti, Leedu ja Venemaa. Þüriisse kuulusid erinevate ettevõtlusorganisatsioonide ja ettevõtete esindajad.

Pavel Durovit ja Vladimir Funtikovi võib näha paneeldiskussioonis osalemas ka Põhjamaade suurimal ärifoorumil Nordic Business Forum 2014, mis toimub 09.-10. oktoobril Helsingis.

 

Osale arutelus

  • Merlin Mägi

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

DERIVCO IS LOOKING FOR A SENIOR JAVASCRIPT DEVELOPER

Derivco Estonia OÜ

17. november 2018

TALLINNA LINNAKANTSELEI otsib PEASPETSIALISTI

Tallinna Linnakantselei

25. oktoober 2018

Teabevara