Google’i ootamatu edulugu

Google’il täitus äsja 10 aastat börsil ja tagasi vaadates on olnud tegu tõelise karusselliga ning pöörase sõiduga. Kõige huvitavam on aga fakt, et firma pole mitte tuure maha keeranud, vaid suurem seiklus ootab alles ees.

19. augustil 2004 tegi Google Nasdaqi börsil debüüdi, mida toona võeti paljude poolt vastu tugeva pessimismiga. “Need Google’i poisid tahavad olla miljardärid ja rokkstaarid, käia konverentsidel ja nautida kogu värki. Ootame ja vaatame, kas nad tahavad veel kahe või kolme aasta pärast äri juhtida,” ütles 2003. aastal Bill Gates.

“Olge nüüd. Neil on vaid üks toode ja see on olnud sama viis aastat. Nüüd on neil Gmail, kuid raha tuleb vaid ühest tootest ja see pole viie aasta jooksul muutunud,” märkis 2008. aastal Financial Timesi veergudel toonane Microsofti tegevjuht Steve Ballmer.

Loe pikemalt Äripäeva uudisteportaalist.

Osale arutelus

  • Fredy-Edwin Esse, Harry Tuul, California

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara