Autor: Rainer Saad • 27. august 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Apple plaanib suurema ekraaniga iPadi

Tehnoloogiafirma Apple kavatseb järgmisel aasta esimeses kvartalis tuua turule 12,9 tollise ekraaniga iPadi, mis oleks praegustest Apple’i tahvelarvutitest suurim, kirjutas Bloomberg.

Apple’i 10 tollise ja 7,9 tollise tahvelarvuti müük on langenud ning üha rohkem inimesi ostab suure ekraaniga Samsungi ja teiste konkurentide nutitelefone. Allikate teatel on Apple töötanud üle aasta suure ekraaniga iPadi kallal. Lisaks oodatakse järgmisel kuul turule ka suurema ekraaniga iPhone’i.

Apple pole väiteid suure ekraaniga iPadi kohta kommenteerinud, aga kuna praeguste iPadide müük on languses, võib suurema ekraaniga tahvelarvuti olla loogiline samm.

Samuti peetakse Apple’i järgmiseks sammuks ka painduvaid ekraane, millele tehnoloogiafirma on patente võtnud. „Mõned patendid jõuavad turule teistest varem. Võib kuluda mitu aastat, enne kui see peavoolu jõuab,” ütles Apple’i painduvate ekraanide kohta tehnoloogiafirma Allison+Partnersi asepresident Jeremy Rosenberg CNBC-le.

Rosenbergi sõnul on painduvad ekraanid juba aastaid saanud meediakära, kuid tarbijateni on jõudnud vähe selliseid tooteid.  

 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755