Autor: Rudolf Osman • 5. september 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Google Street View: kus vahistati Eesti kodanik?

Vaata Google Mapsist järgi, mis tänavalt vahistati Venemaa siseministeeriumi Pihkva osakonna kinnitusel Eesti kodanik. (Uuendatud: 05.09.2014, 18:49)

Link Google Mapsis Novatorite tänavale

 

 

 

 

 

 

Gazeta.ru vahendab, et Venemaa siseministeeriumi Pihkva osakonna kinnitusel on õiguskaitseorganid kinni pidanud Eesti kodaniku.

Kohaliku politsei pressiteenistus selgitati, et "külaline Baltikumist" peeti kinni Pihkvas, Novatorite tänaval (ulitsa Novatorov). Ametnike väitel avastati tema juurest 4,83 grammi amfetamiini.

Väljaanne kirjutab, et kinnipeetu sõnul olid uimastid isiklikuks tarbeks.

Interfaxi andmetel on tegu 36-aastase mehega, kes vahistamise hetkel asus oma garaažis Novaatorite tänaval. Kinnipeetud isiku sõnul tuli ta külla oma sugulastele Pihkvas, vahendas uudisteagentuur.

 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755