Autor: Merlin Mägi • 8. september 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

IT Akadeemia magistri-stipendiumi fond on 100 000 eurot

Informaatika ja infotehnoloogia üliõpilased saavad kuni 16. septembrini taotleda Skype’i IT Akadeemia magistristipendiumit. Välja jagatakse 15 stipendiumit.

„Konkursil hinnatakse eelkõige stipendiumikandidaadi senist akadeemilist edukust ning erialast tegevust, kavandatava magistritöö teemat või huvivaldkonda ja ka tulevikuplaane,“ ütles IT Akadeemia programmijuht Marily Hendrikson. „Stipendiumiga tahame toetada silmapaistvate informaatika ja infotehnoloogia magistrantide õpinguid ja õpimotivatsiooni, aga ka suurendada Eestis antava IKT kõrghariduse rahvusvahelist tuntust.“

Skype’i IT Akadeemia magistristipendium on mõeldud magistrantide õpingute toetamiseks Tallinna Tehnikaülikooli küberkaitse ja arvutisüsteemide ning Tartu Ülikooli tarkvaratehnika ja informaatika magistriõppekavadel.

Taotluste esitamise tähtaeg on 16. september 2014, stipendiaadid selguvad 1. oktoobriks 2014. Konkursitingimustega saab lähemalt tutvuda Hariduse Infotehnoloogia Sihtasutuse kodulehel.

Eesti IT Akadeemia on Eesti riigi, ülikoolide ja IKT sektori ettevõtete koostööprogramm, mida juhib Hariduse Infotehnoloogia Sihtasutus. HITSA eesmärgiks on IT-hariduse toetamine ja tänapäevase tehnoloogia juurutamine kõikide tasemete haridusasutustes, nende varustamine moodsate infosüsteemidega, ning kõrge kvalifikatsiooniga IKT-spetsialistide ettevalmistamise tagamine.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755