Autor: Raido Neemre • 18. september 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Apple avalikustab veel uusi tooteid

Apple tutvustas just oma uut iPhone’i ning esimest nutikella, kuid õunafirmal võib olla veelgi uusi tooteid turule tulemas.

Ettevõte kavandab oktoobri teise poolde üritust, kus paljastatakse veel mõned uued tehnikavidinad, avalikustab asjadega kursis olev isik.

Samal ajal kirjutas Daily Dot, et peagi näeme uut, kuuenda generatsiooni iPadi, uuendatud iPad minit ning Apple uut tarkvara – OS X Yosemite.

Kuuldavasti on Apple’l hulk uusi tooteid, millest me midagi kuulnud pole, peagi välja tulemas, kuid tundub, et kõige tõenäolisemalt näeme uusi iPade ja uut informatsiooni Mac’i uue tarkvara OS X Yosemite kohta. Traditsiooniliselt avalikustab Apple uued iPadid oktoobri lõpus; eelmisel aastal tuli umbes samal ajal välja ka OS X Mavericks.

Kui Apple tutvustab järgmisel kuul iPad Air mantlipärijat, näeme tõenäoliselt ka ettevõtte Touch ID sõrmejälje sensorit, mis tegi oma debüüdi iPhone 5s-ga.

Apple järgmine iPad tuleb eeldavasti koos Apple A8 protsessori, parema kaamera ning uue, kuldse värvitooni valikuga.

Bloomberg teatas hiljuti, et Apple plaanib järgmisel aastal turule tulla hiigelsuure 12,9 tollise iPadi mudeliga; seega on suur võimalus, et juba järgmisel kuul saab sellele esimese pilgu peale visata.

Samuti on kuulda olnud jutte uutest, värvilistest MacBook Air sülearvutitest, kuid sellele kinnituse saamiseks peame ootama oktoobrini.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755