26. september 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Äriplaan 2015: kokkuvõte Vladimir Funtikovi ettekandest

Eesti imelapseks nimetatud mängufirma Creative Mobile OÜ asutaja Vladimir Funtikovi sõnul on ta küll mõelnud, et võiks ettevõttega Eestist ära kolida, kuid soodsad tingimused hoiavad siin.

"Oleme mõelnud, kuid konkreetset plaani meil ei ole. Praegu kolimiseks ei ole motivatsiooni ning plaani ära kolimiseks samuti mitte," ütles Funtikov Äriplaanil.

Eestis odavad töökäed. Küsimusele, mis teda ikkagi Eestis hoiab ja miks tema ettevõtte kontor siin asub (paljud idufirmad kolivad näiteks Londonisse, Bostonisse, New Yorki või San Franciscosse - toim), vastas ta, et Eesti eelised on odav tööjõud, mis on suhteliselt heal tasemel. Ta tõi näitena, et kui tema 75 töötajat peaksid täna töötama San Francsicos, oleksid kulud viis korda kõrgemad.

Loe täispikka kokkuvõtet Äripäeva uudisteportaalist.

Autor: Rivo Sarapik, Alyona Stadnik

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755