Tieto on Baltikumi parim IT-ettevõte

Prime Investmenti iga-aastane ülevaade positsioneerib Tieto IT-teenuste tulu põhjal aastal 2013 parimaks IKT-teenust osutavaks ettevõtteks Baltikumis. Tieto Baltikumi ettevõtete IT-teenuste kogutulu ulatus 2013. aastal 48 miljoni euroni.

„Suurepärased tulemused aastal 2013 saavutati pidevate investeeringute tulemusena Tieto tipptoodetesse finantsteenuste valdkonnas ning samuti tänu uutele tehingutele avalike ja kommunaalteenuste valdkonnas. Tieto on Baltikumis tugevalt esindatud ja kasvule orienteeritud, laiendades teenuseid kohalikul turul ning suurendades toodete ja teenuste eksporti EMEA ja SRÜ turgudele,” ütles Tieto Baltikumi asepresident Elmars Gengers.

Baltikumis osutab Tieto IKT-teenuseid juhtivatele ettevõtetele telekommunikatsiooni, finantsteenuste, energiarajatiste valdkonnas ning avalikus sektoris. Tieto ekspordib osa teenustest Baltikumist Skandinaaviasse, Lääne-Euroopasse, SRÜ-sse ja Aafrikasse. Kokku töötab Tieto Baltikumi piirkonnas üle 950 IT-spetsialisti.

Tieto ettevõtted Baltikumis on Tieto Latvia, Tieto Lithuania, Tieto Estonia ja Tieto Estonia Services.

Vaadake Baltikumi IKT-turu uudiste tervikülevaadet siit.

Osale arutelus

  • Merlin Mägi

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara