Uus Nokia Lumia 830 saabus Eestisse

Eestis algab täna Nokia Lumia 830 müük. Operatsoonisüsteemina kasutab telefon uusimat Windows Phone 8.1 tarkvara.

Nokia Lumia 830 on erksate värvidega 5tolline peeneraldusekraan HD720 (720x1280), 10megapiksline Pureview kaamera (Zeissi optika), stereoheliga salvestamine ja sisseehitatud juhtmevaba laadimine. Operatsoonisüsteemina kasutab telefon uusimat Windows Phone 8.1 tarkvara.

Lumia 830 on eelinstallitud palju rakendusi, mis aitavad telefoni kasutamist ettevalmistada ja pärast kasutada. Muuhulgas ka rakendused HERE Maps, HERE Transit ja HERE Drive+. Võrguühenduseta režiimis töötavad kaardid ka siis kui levi pole. Lisaks leiab tuhandeid rakendusi Windows Phone'i poest.

Uut Nokia Lumia nutitelefoni müüvad Elisa ja Elion/EMT.

Osale arutelus

  • Merlin Mägi

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara