Autor: Merlin Mägi • 10. oktoober 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

RIK avaldas Eesti esimesed kesksed hanked

Registrite ja Infosüsteemide Keskus (RIK) avaldas käesoleva nädala alguses riigihangete registris esimesed kesksed hanked  – lauaarvutite ja monitoride ostmise ja liisimise ning sülearvutite ostmise ja liisimise raamlepinguga.

Tegemist on esimeste kesksete hangetega Eestis, kus osaleb kokku ca 170 asutust. Lisaks Vabariigi Valitsuse korralduses märgitud asutustele on hangetega hõlmatud veel ka 7 ühishankijat, kes liituvad hankega volikirjade alusel.

Kahe hanke eeldatavaks mahuks on 2 miljonit eurot, mis jagunevad kahe eraldi osa peale – raamleping ühe pakkujaga eeldatava mahuga 1,5 miljonit eurot ning raamleping mitme pakkujaga eeldatava mahuga 500 000 eurot.

Hanked on planeeritud avada 18. novembril 2014. Kesksete hangete täpsem info on leitav riigihangete registrist.

Vastavalt Vabariigi Valitsuse korraldusele nr 107 (14.03.2013) on alates 2014. aasta 1. jaanuarist ministeeriumide ja nende valitsemisalade riigiasutuste ning riigikantselei infotehnoloogia valdkonna kontoritöökoha lauaarvutite, monitoride ja sülearvutite keskseks hankijaks Registrite ja Infosüsteemide Keskus.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755