Autor: Merlin Mägi • 16. oktoober 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

HTC ja Google tutvustasid 8,9-tollise ekraaniga tahvelarvutit Nexus 9

“Nexus 9 on hea näide sellest, kui kaks ettevõtet ühendavad oma kire innovaatilise tehnoloogia vastu. Ühistöö tulemuseks kujunes nii seest kui väljast kvaliteetne toode, kus HTC disain on kombineeritud uusima Androidi tarkvaraga,” sõnas HTC tegevjuht Peter Chou.

Alumiiniumkorpusega Nexus 9 WiFi-versioon kaalub 425g, mobiilset internetti toetav LTE-versioon 11 grammi rohkem. 0,31-tollise paksusega tahvelarvuti on varustatud HTC BoomSound stereokõlaritega, 2048x1536 pikslise ekraaniga ning kahe kaameraga – 8 megapikslit tagaküljel ning 1,6 megapikslit esiküljel. Tahvelarvuti jõudluse eest hoolitseb kahetuumaline Nvidia Tegra K1 64-bit protsessor.

Nexus 9 on saadaval kolme erimahulise mudelina – 16GB, 32BG ja 32GB LTE.

HTC on alates ettevõtte asutamisest 1997. aastal loonud mitmeid auhinnatud nutitelefone ja olnud mobiilitööstuse innovaatoriks. Ettevõte seab oma eesmärgiks luua inimesekeskseid ja innovaatilisi kogemusi tarbijatele üle maailma. HTC tooteportfelli kuuluvad nutitelefonid ja tahvelarvutid, mis on varustatud HTC Sense kasutajaliidesega.  

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755