Autor: Merlin Mägi • 21. oktoober 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

IBM ja SAP ühendavad jõud pilveteenuste kiiremaks juurutamiseks ettevõtetes

SAP ja IBM teatasid, et IBMist saab SAP peamine strateegiline partner pilveteenuste pakkujana SAP ärikriitiliste rakenduste jaoks, võimaldades klientidel veelgi kiiremini oma põhiprotsessides kasutusele võtta pilvetehnoloogia.

IBMi pilveandmekeskuste kaudu laienevad SAP HANA Enterprise Cloud lahendused ka teistele suurematele turgudele. See võimaldab klientidel kasutada oma SAP tarkvara mis tahes maailma paigas kiiremini ja turvalises keskkonnas, toetudes IBMi tõestatud pilvesuutlikkusele.

“Tervitame rõõmuga ühe IT-sektori pikima ja edukaima partnerlussuhte laiendamist,” ütles SAP tegevjuht Bill McDermott. “Nõudlus SAP HANA platvormi ja sellel töötava SAP Business Suite lahenduse järele pilvetehnoloogias on väga suur ja käesolev globaalne kokkulepe IBMiga märgib uue ajastu saabumist pilvekoostöös. See koostöö ja SAP HANA Enterprise Cloud lahenduse laiendamine annab klientidele kindlasti uusi konkurentsieeliseid.”

“Käesolev koostöö on märkimisväärne saavutus ettevõtetele suunatud pilvetehnoloogia kasutuselevõtmises,” ütles IBMi direktorite nõukogu esimees, president ja tegevjuht Ginni Rometty. “See toetub meie kahe ettevõtte pikaajalisele innovatiivsusele ja tugevdab veelgi IBMi positsiooni juhtiva globaalse pilvetehnoloogia ettevõttena. Meie äriklientide turvaline, avatud ja hübriidpilveplatvorm võimaldab SAP klientidele juurutada uusi töövõtteid ajastul, mida iseloomustavad suured andmemassiivid, mobiilne andmeside ja sotsiaalvõrgustikud.”

IBMi ja SAP poolt pakutav oskusteave, lahendused ja pilvetehnoloogia viivad SAP ärilahendused IBM Cloud keskkonda. SAP HANA arvutusvõimsus operatiivmälus koos selliste äritegevuses ülioluliste ärirakenduste nagu SAP Business Suite toimimine pilvekeskkonnas on tõeline reaalajas jõud. IBM toob koostöösse omalt poolt IBM Cloud Managed Services ja SoftLayer funktsionaalsuse ja avatud arhitektuuri, millega kliendid saavad turvaliselt hallata SAP töövoogusid alates katsetustest kuni tootmiseni stabiilses infrastruktuuris, läbipaistvalt ja kontrollides andmete asukohta. Lisaks sellele annavad mõlemad ettevõtted klientide käsutusse tehnoloogia ja teenused, mis põhinevad oma valdkonna parimatel tavadel ja võimaldavad klientidel tõsta oma äritegevus uuele tasandile. IT-sektori kahe kõige usaldusväärsema ettevõtte koostöö toob kasu mõlema ettevõtte kõigile klientidele nende suurusest hoolimata.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755